9141AC0D-97C8-4FC3-962D-DFFAF0F9562B.jpeg

De community

Het belangrijkste vind ik dat de community een 'veilige plek' is. Een plek waar jij je gedragen voelt. Een plek waar jij 100% jezelf kunt zijn. Een plek waar jij kunt groeien en transformeren op jouw tempo. Een plek waar respect is voor elkaar en jij de ruimte voelt om anoniem/niet anoniem of wel/niet jouw verhaal te delen. Een oproep kunt plaatsen wanneer je vastloopt en waar je op die manier van een ieder ander kunt leren.

 

De community is een plek waar schaduwwerk centraal staat. Ik begeleid hierbij door middel van live readings, dagkaartjes en ook content met de juiste zelfhulp tools. Een ander kan jou misschien helpen juist door het delen van zijn/haar eigen ervaring. Weet dat alles vrij is en dat niets moet.

 

Voel je welkom.

Voel je veilig.

Voel je vrij.

 

Zo welkom, veilig en vrij zodat jij kunt laten zien wie jij bent.

Dat is wat deze wereld nodig heeft.

 

Liefs, Myrthe

In de community

In de community stop ik mijn hart en ziel om jou op een laagdrempelige manier verder te begeleiden in jouw leven. Wat kun je nou van mij in deze community verwachten?

  • Iedere twee weken live mini readings

  • Iedere maand zodiac sign readings

  • Dagelijkse dagboodschap door middel van een tarot/orakel kaart

  • Praktische zelhulptools

In deze community is er ook ruimte om jouw verhaal te doen zodat andere hier weer op kunnen reageren. Zie het als het openen van een topic. Wanneer er mij intuïtief dingen binnen vallen zal ik deze ook nog toevoegen aan de community en jou hier een update over geven.

852B3FDB-DB1C-485E-A047-9366DE1D4D8A.jpeg
94BFDB9E-BEFC-4205-B3F9-955037E25ADD.jpeg

Wil jij lid worden van de
'inner guidance community'?

Je bent meer dan welkom. 

Jouw bijdrage is slechts €3,33 per maand.

 

Nee...

 

Geen kleine lettertjes. Je kunt in en uitstappen wanneer jij wilt en dat goed voelt voor JOU. Je merkt vanzelf wanneer het je gebracht heeft wat je nodig hebt en wanneer jij klaar bent om op eigen voeten verder te gaan.

 

Weet dat je altijd welkom bent.

Aanmelden kan via info@myrthepellemans.nl