De kennismaking

De kennismaking is denk ik het allerbelangrijkste wat er is voordat je bij een hulpverlener in behandeling gaat. De klik is namelijk belangrijk voor jouw eigen proces. Uit ervaring kan ik delen, dat wanneer er geen klik is met de hulpverlener, de therapie soms erg  lastig kan verlopen. Tijdens de kennismaking vind ik het dan ook belangrijk dat jij mij ook een beetje leert kennen. Dan weet je in ieder geval bij wie je terecht komt. 

De kennismaking duurt meestal een uurtje en valt onder de intake. Na de kennismaking zullen de opties besproken worden. Wil je voor losse sessies gaan of wil je de sessies in een samengesteld pakket? 

Het eerste consult

Het eerste consult is vaak het meest spannend. Want je hebt 'ja' gezegd na de intake, en nu gaat het proces dan toch echt beginnen. Hier doe ik dan ook altijd rustig aan en geef ik ruimte voor wanneer er nog eventuele vragen aan de oppervlakte zijn gekomen. Het eerste consult wordt altijd gebruikt om jou in je kracht te zetten. Natuurlijk is dit geen 'quick fix', maar zie het als het voorwerk voor de rest van het traject. Wanneer je de kracht kunt voelen en ervaren ga je er ook in geloven. Dit kun je meenemen in de rest van de consulten die nog komen gaan. 

De vervolg consulten

Na het eerste consult gefocust te hebben op waar jouw kracht ligt is het nu tijd om door te pakken. Hoe deze eruit gaan zien kan ik jou ook nog geen helder beeld van geven. Dit komt doordat ieder individu een andere aanpak en manier van heling nodig heeft. Soms is een gesprek voldoende, soms is voice dialogue nodig en weer een andere keer werken we met trance. Het kan soms zo zijn dat je tijdens een sessie binnen komt en je het allemaal even niet weet. Dit kan altijd gebeuren, en we gaan dan ook samen even lekker in het niet weten zitten. Door deze manier van werken zul je weer contact maken met jouw kracht en ga je vanzelf merken dat het antwoord in een keer naar boven komt. Je hebt het dan nu ook weer tastbaar voor jezelf kunnen maken dat dus echt alle antwoorden binnen in jezelf zitten, en dit is goed voor jouw persoonlijke transformatie.

Kom terug in jouw kracht!

Je bent sterker dan je denkt. Je kunt meer aan dan je denkt. Echter kan het soms spannend zijn om met jezelf, jouw trauma, gevoelens en emoties geconfronteerd te worden. Geloof me; bijna niemand gaat graag terug naar het moment waar de pijn, de blokkade of het trauma ontstaan is. 

Tijdens de therapie sessies is er voldoende ruimte om aan jouw eigen kracht en geloof te werken voordat je de volgende stap zet om het trauma te verwerken of naar de kern van de blokkade te gaan. Jij mag zelf aangeven wanneer jij hier klaar voor bent. Je gaat dit kunnen voelen en wanneer je het voelt durf je jouw veilige zone te verlaten. 

Therapievormen

In mijn praktijk werk ik met de volgende therapie vormen: 

  • Hypnotherapie en regressie/reïncarnatie therapie

  • Voice Dialogue

  • Wandeltherapie

  • Creatieve therapie

  • Visualisaties

  • Plaatsankers 

Per consult gaat er gekeken worden naar waar jouw behoeftes liggen en welke vorm hierbij past. Wil jij meer weten over wat al deze therapie vormen inhouden? Klik dan hier

Wil jij na meteen een intake plannen of juist nog meer informatie? Laat dan jouw gegevens achter in het contact formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op. Klik hier voor het contactformulier

9CF74034-0B2F-4489-8005-A10088795250.jpeg