AA69B60A-ECB3-4F37-815C-72C23C031122.jpeg

Spirituele diensten

Zoals je wellicht al eerder gelezen hebt weet je nu dat het aardse en het spirituele elkaar nodig hebben om voort te kunnen blijven bestaan. Daarom vind ik het belangrijk om ook spirituele diensten te blijven geven in mijn praktijk. In mijn praktijk kun je terecht voor spirituele diensten zoals een reading, huisreiniging en het verwijderen van zwarte magie. Soms kan spiritualiteit een 'vlucht' voor een persoon worden. De spirituele diensten waarvoor je bij mij terecht kunt zijn dan ook volledig in balans. Het zijn diensten waar het aardse en het spirituele samen komen. 

Reading

Velen denken dat een reading toekomst gericht is. Ik ga je nu misschien teleurstellen, want de readings die ik geef zijn altijd vanuit de huidige energie. Bij mij zul je tijdens de reading soms ook merken dat het twee kanten van de medaille laat zien. Ik mag niet zeggen wat je moet doen tijdens therapie, en dus ook niet met een reading. Uiteindelijk zul je dus zelf de keus maken nadat je twee kanten hebt gezien waar het naar toe kan gaan. De keus is dan ook altijd aan jou. Soms komt er iets van een mogelijke toekomst naar boven, maar ook dit heb je zelf in de hand. Zit je nu met vragen? Wil je inzicht in je liefdesleven of huidige blokkades? Of is er misschien zelfs een andere vraag waar je antwoord op wilt? Dan zou een reading goed kunnen werken! 

Huisreiniging

Het kan zijn dat je op een bepaalde plek in huis niet prettig voelt. De temperatuur kan van warm naar koud gaan en de gehele sfeer kan ineens omslaan. Je hebt het gevoel dat je bekeken wordt of niet alleen bent en je kunt je vinger er maar niet op leggen. Het kan ook voorkomen dat er vreemde activiteiten in jouw huis plaatsvinden die niet te verklaren zijn. Dan is het handig om je huis te laten reinigen. Ik reinig het huis op een sjamanistische manier en breng de entiteiten die er zitten over naar het licht. Ik werk tijdens een reiniging vaak ook samen met Aartsengel Michaël. Hij helpt de ziel die daar zit zijn of haar weg naar het licht te vinden.

 

 

Verwijderen van zwarte magie

Zwarte magie is iets wat erg vervelend is. Helaas wordt het zelfs in deze tijd nog veel gedaan op mensen. Je merkt het vaak direct wanneer het op je gedaan is; iets klopt er niet en je kunt je vinger er niet op leggen. De symptomen die je kunt ervaren zijn verschillend. Dit heeft te maken dat ook geen enkele vorm van zwarte magie hetzelfde is. Iedere cultuur heeft dan ook weer z'n eigen soorten rituelen. Hoe de zwarte magie weggehaald wordt is afhankelijk van de soort zwarte magie dat is toegepast, of het in huis zit of bij jou zelf zit.

C485DA7B-2C51-4ED0-A1DF-3833B0CC8679.jpeg