C209230E-F213-4AB1-96A7-A76241B69B65.jpeg

Into the unknown

Een traject van 7 weken waar het aardse en het spirituele worden samengebracht en waar verstand en intuïtie samen komen voor een volledig menselijke ervaring op te kunnen doen/te beleven. 

Als ziel kom je naar aarde om een menselijke ervaring op te doen. De een kiest er zelf voor en de ander wordt gestuurd. Iedere ziel heeft als mens een taak te volbrengen. Los van deze taak is er ook een gemeenschappelijk doel, namelijk: 'het leren om mens te zijn'. Voor de een valt dit zwaarder als voor de ander. Je hebt karma dat uitgewerkt mag worden, je krijgt persoonlijke lessen op je pad en je mag leren jouw eigen weg in deze maatschappij te vinden.

Als baby/kind wordt je zover mogelijk weggehaald van jouw ware zelf zodat je uiteindelijk op eigen kracht jezelf ook weer mag terugvinden. Hoeveel weerstand hier ook op zit: dit is het doel en iets wat ieder tijdperk weer in het collectief blijft terugkeren. Charlot Reimert en ik hebben gemerkt dat dit niet altijd even makkelijk is.. daarom starten wij met het traject: 'into the unknown'. Dit is een traject waar jij in 7 sessies van 2 uur weer terug gaat naar jouw kern op EIGEN kracht, jezelf gaat her-vinden en op deze manier in overgave jouw plek in de maatschappij weer kunt innemen.

 

Dit traject is voor mannen en vrouwen die..

 • ready zijn om hun eigen duisternis te betreden

 • klaar zijn om een grote transformatie te onder gaan

 • zich los willen maken van oude patronen en gedachten

 • in hun eigen kracht willen staan

 • de verandering in hun binnen wereld willen aanbrengen om zo automatisch hun bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld in het collectief

Het traject  'into the unknown' kost jou slechts €1500. Wat krijg je er voor terug?

 • een innerlijke transformatie waar je U tegen zegt

 • drie paarden coaching sessies bij Charlot en haar kudde van twee uur

 • vier therapeutische sessies bij Myrthe in haar praktijk van twee uur

 • een gepersonaliseerde goodiebag die persoonlijk gebracht wordt t.w.v. €15

 • een reading t.w.v. €67

 • een ingelijste recap van jouw proces wanneer jij het traject hebt afgesloten

Dit is nog niet alles..

 

 

Into the unknown retraite dag

De 'into the unknown' retraite dag staat in het thema van de meest pure verbinding met jezelf aangaan en wanneer het donker is aangekeken en alle harten zijn geopend zal jullie energie worden geankerd in de wereld. Op deze dag zul je een prachtige sjamanistische reis maken begeleidt door Monique van der Klooster en zal er een wereld voor je open gaan wanneer je merkt dat dit alles vanuit jouw eigen kracht komt, dus... ZONDER alle externe middelen.

 

 

Zoals ze in Aladdin vertellen: 'magic comes with a price'Dit geldt ook voor jouw innerlijke transformatie. Ben jij bereid om dit voor jezelf aan te gaan en zo jouw eigen heldenreis op aarde voor te zetten? Als deelnemer van het traject 'into the unknown' kost jouw deze dag slechts €137! Wil je niet deelnemen aan het traject en wel aan deze magische dag? Dan kost het jou slechts €200! Verdere info volgt nog.

 

 

71031127-3CA3-413F-A31E-638A618ED8EA.jpeg