Hoe ziet jouw heldenreis er uit wanneer je deze zelf zou mogen invullen? Blijf je dan op het pad waar je nu op zit? Of kies je toch voor een ander pad?

107960AA-6817-494C-8E56-67BB23ABF54D.jpeg

Vaak blijf je vanuit gewoonte en veiligheid op het zelfde pad met dezelfde routes omdat je denkt dat dit pad jou veilig zal houden. 

Maar..

Als je nu eens even hierbij stil gaat staan: ​

Wat heeft dit pad jou gebracht? Blijf je in een rondje draaien of kun je ook losbreken? Is er ruimte voor transformatie of blijf je de hele tijd tegen dezelfde dingen aanlopen? 

3D80C10A-378D-4EA7-9AC4-CBC3AF808AED.jpeg

Jij, alleen jij, kan beslissen over hoe jouw heldenreis er verder uit zal gaan zien en hoe je dus het bestaande of een ander pad gaat bewandelen. Niemand anders kan dit voor jou doen; ook ik niet.

Het is JOUW heldenreis in dit leven. Dus ik wil je uitdagen om voor jezelf in die kracht te stappen om zo transformatie en groei te starten in jouw binnen wereld en dus ook in jouw leven. Lukt dit niet alleen? Durf dan om begeleiding te vragen.

Want.. je hoeft niet altijd alles alleen te doen!

Wanneer jij er klaar voor bent om jouw heldenreis voort te zetten komt er een punt waar je mag gaan afdalen naar jouw onbewuste of zelfs onderbewuste: van regressie tot reïncarnatie. Hier zul je oog in oog komen te staan met schaduw delen van jezelf voor een higher purpose! Namelijk het helen, groeien, transformeren en integreren zodat je steviger in deze huidige wereld kunt staan.

Het is hard werken, maar ieder stapje is weer een stap dichterbij jouw heelwording.

Heb jij begeleiding nodig bij het vervolgen van jouw heldenreis en al het innerlijk werk wat hierbij komt kijken? Klik dan op de button hier beneden, vul het contact formulier in en ik neem dan contact op met jou voor het plannen van een intake!