0C3BCAC6-FAE1-4184-AB2A-76FC7C46CFEE.jpeg

Medium/tarot jaaropleiding

Iedereen wordt geboren met mediamieke gaves zoals helder horen, helder voelen, helder zien, helder weten etc. Het is vaak de vraag: hoe ontwikkelen deze gaves zich? Als er iets is wat ik altijd heb geroepen is dat deze bijzondere gaves getraind kunnen worden. Het is slechts een kwestie van doen.

 

Het mediumschap is in mijn ogen magisch. Het is een tool die je kunt inzetten voor jezelf, maar ook om andere te begeleiden. Je bent volledig intune met jezelf, maar ook met de kosmos. Wanneer je leert om hiermee te werken zul er zich steeds meer wondertjes op jouw pad voordoen. 

 

De ervaring die ik met het mediumschap heb is niet alleen maar hocus pocus. Voor de omstanders kan dit wel zo lijken. Het is datgene waar het aardse en het spirituele samenkomen. Waar je leert te werken met beide werelden in jouw eigen voordeel. 

 

Hoe mooi is dat? 

 

Niet alleen het mediumschap, maar ook de tarot is een wonderbaarlijk iets om in te kunnen zetten voor jezelf en anderen. Wederom is ook dit geen hocus pocus. Het is slechts een bespiegeling van datgeen wat bij persoon in kwestie omhoog mag komen. Zie het als een boodschap vanuit het onbewuste wat naar boven komt en gezien mag/wilt worden. 

 

Hiermee kun je iemand anders weer een zetje in de juiste richting geven wat betreft zijn of haar helingsproces. Het mediumschap kun je erbij inzetten om er bijvoorbeeld een healingsessie daarna te doen zodat het naar boven gekomen thema gelijk aangepakt kan worden. 

 

In deze opleiding wil ik je meenemen op reis. Een reis vol met spirituele wondertjes en aardse persoonlijke processen. Want ook om het mediumschap onder de knie te krijgen moet jouw eigen pad en energie schoon zijn. 

Wat ga je leren in deze jaaropleiding?

 • Wat het mediumschap is en waar het begint

 • Wat energie is en hoe je er mee kunt werken

 • Het leren lezen van de tarot kaarten (symbolen, kleuren, numerologie, astrologie etc)

 • Het verschil tussen de mediamieke gaves en ontdekken welke bij jou het meest past of actief is

 • Hoe je intuïtief tekenen/kleuren kunt toepassen in het mediumschap

 • Helen met de engelen/jouw gids

 • Contact met overleden dierbare

 • Het reinigen van een huis op sjamanistische manier

 • Het verwijderen van zwarte magie

 • Chakra healing 

 

En nog zoveel meer.. 

 

De medium/tarot jaaropleiding kun je ieder moment mee starten. De opleiding wordt in principe 1 op 1 gegeven. Aanvragen voor in groepsverband is natuurlijk ook altijd mogelijk. 

 

 

0273ADB1-8F61-4722-82E7-83B4172DCCD0.jpeg
F7974094-7C10-49C2-B0EA-A15185623FBC.jpeg

Na deze opleiding: 

 • Kun jij zelfstandig aan de slag als medium en tarotist

 • Kun jij zelfstandig healings geven, huizen reinigen en contact maken met overleden dierbare 

 • Zijn jouw mediamieke gaves weer getraind 

 • Heb je persoonlijke overtuigingen en belemmeringen getransformeerd

 

Op het einde van de opleiding komt er een theorie en praktijk examen voor het mediumschap en een theorie/praktijk examen voor de tarot! De jaar wordt afgesloten met een diploma uitreiking en een borrel met de groep. 

 

Overige informatie

Deze 37 avonden inclusief diploma + diploma uitreiking en zelfgeschreven lesmateriaal kost jou slechts €1206! Dit bedrag in termijnen betalen is mogelijk (in 2/3/4 of 5 termijnen). De prijs is inclusief 21% btw.

 

Wil jij je aanmelden voor deze opleiding? Mail dan naar info@myrthepellemans.nl 

Wil jij extra info? Stuur me dan ook een mailtje