top of page
BE6B12DB-F000-4499-9EB8-FA9B21328513.JPG

Over mij

Mijn naam is Myrthe Pellemans en ik ben 25 jaar oud. Sinds 18 mei 2020 bestaat mijn praktijk. Ik ben gestart onder de naam 'Skye coaching en healing' en nu valt mijn praktijk onder de naam 'Myrthe Pellemans; praktijk voor hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling'. 

Mijn leven is niet altijd makkelijk geweest. Ik ben seksueel misbruikt van mijn derde tot mijn zevende door iemand uit de familie, ik ben gepest van groep 3 tot het derde jaar op het MBO, heb gekampt met suïcidaliteit. Ik heb in mijn leven veel te maken gehad met seksueel grensoverschrijdend gedrag, seksuele intimidatie en seksueel geweld. Ook heeft het 6 jaar van mijn leven gekost om los te komen uit het web van een narcist. Al met al kan ik nu zeggen dat ik dankbaar ben voor de ervaringen. Ik zet ze in mijn werkveld in vanuit ervaringsdeskundigheid en begeleid slachtoffers en oud slachtoffers om weer terug in hun kracht te komen en het leven weer positief tegenmoet te zien.

 

Als ik kijk naar de toekomst van mij en mijn praktijk heb ik nog grote plannen die ik hoop waar te mogen maken. Ik wil mijn eigen stichting opzetten voor slachtoffers van seksueel misbruik/geweld/intimidatie, maar ook voor slachtoffers van narcistisch misbruik. Hoe dit eruit zal komen te zien zul je hopelijk snel vanuit mij mogen horen. 

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te zingen, te schrijven of te schilderen. Al gaat een dagje Netflix er ook wel in! 

 

Ik kijk er naar uit om eens kennis met jou te maken in mijn praktijk.

 

Liefs, Myrthe 

bottom of page