Mijn praktijk

Op 18 mei 2020 heb ik mijn praktijk geopend. Ik ben toen gestart onder de naam 'Skye coaching en healing'. Na een stuk of 7 bijbaantjes kwam ik erachter dat voor een baas werken niks voor mij is. Ik wil een verschil in de wereld maken; laten zien dat dingen anders kunnen. Laten zien dat wanneer je iets vanuit een andere visie of invalshoek bekijkt dit ook kan werken en dat niet altijd alles hoeft door middel van wetenschap, regeltjes, vaste structuren en protocollen. Want wat voor jou werkt, wilt niet automatisch zeggen dat dit ook voor een ander werkt. Iedereen is anders en uniek op zijn of haar manier.

In mijn praktijk heb ik al velen kinderen en volwassene mogen begeleiden. De een op spiritueel gebied en de ander bij het verwerken van trauma. Het mooie vind ik dat ieder persoon een andere manier van aanpak en toenadering nodig heeft. Ik mag dan ook van geluk spreken dat ik jou en jouw voorgangers dit kan bieden. Waar de een 3 sessies nodig heeft om in zijn/haar eigen kracht te komen heeft de ander er 7 nodig. Ik ga mee op het tempo dat jij zelf aangeeft en aan kan. 

Wat ik belangrijk vind is dat jij, wanneer je bij mij in behandeling komt, in een warm bad terecht komt. Dat het een omgeving is waar jij jezelf kan zijn en alle emoties, gevoelens en gedachten er mogen zijn. In mijn praktijk is er geen oordeel. Alles is precies goed zoals het is en alles wat zich aandient mag er zijn.

In mijn praktijk kun je terecht voor coaching/therapie, spirituele coaching, spirituele consulten, trajecten en opleidingen/cursussen! Ook maak ik gebruik van verschillende soorten 

therapievormen.

Wil je meer weten over de coaching/therapie? Klik dan hier

Wil je meer weten over de spirituele coaching? Klik dan hier

Wil je meer weten over de spirituele consulten? Klik dan hier

Wil je meer weten over opleidingen/cursussen? Klik dan hier

Mijn visie

Als je mij volgt op Instagram dan zul je vast vaker de term 'schaduwwerk' gezien hebben. Als je het aan mij vraagt is schaduwwerk de sleutel tot verlichting, maar ook de sleutel tot verlossing van het collectief. Wanneer je naar het licht zoekt zul je je eerst mogen bevinden in jouw eigen schaduw. Kijk 'm aan, ga ermee op pad, omarm 'm en wordt er beste vrienden mee. Niet alleen jouw lichtkant mag er zijn, maar ook jouw schaduwkant. Hoe langer jij namelijk jouw eigen schaduwkant of schaduwdelen blijft ontkennen: hoe meer jij jezelf afkeurt en jouw ware potentieel ontkent. Licht en donker kan niet zonder elkaar bestaan.

In de huidige maatschappij wordt er vaak geleerd dat er alleen maar liefde, vriendelijkheid en alle andere 'positieve' emoties er mogen zijn. Emoties zoals woede en frustratie worden vaak afgekeurd en bestraft. Jij als kind, hebt hier al schade opgelopen en hier is de vervreemding van het zelf al begonnen. Je kunt het zien als een programmering die je hebt gehad en die is door blijven gaan tot in het hier en nu. De kunst van het leven is dan ook om uit al deze programmeringen los te breken en terug te komen bij jouw kern, jouw wereld, jouw waarheid en jouw potentieel. Het heeft dus een belangrijke functie gehad voor jouw persoonlijke groei als mens en dat is vanuit mijn visie iets wat niet vergeten mag worden. 

In mijn praktijk werk ik volledig vanuit mijn visie, kennis, ingevingen en ervaringen. Het kan anders dan dat het nu al jaren wordt gedaan in deze maatschappij. Daarom heb ik altijd een behandeling op maat en kun jij het proces op jouw tempo aangaan. Therapie is geen 'quick fix'. Het vereist veel aandacht, moed, liefde en een sterke wil om daadwerkelijk te willen veranderen. Want wanneer jij dit voor jezelf doet en al jouw dingen oplost en heelt, zul je het niet alleen bij jezelf helen, maar ook bij de 7 generaties voor jou en de 7 generaties na jou. Iedere individuele inspanning in het proces tot heelwording is een automatische bijdrage aan het collectief en een betere wereld. Die nieuwe wereld waar velen onder ons al een lange tijd naar verlangen, en misschien jij ook wel.

Ook zul je me misschien anders te werk zien gaan wanneer het gaat om diagnoses die eventueel vastgesteld zijn bij je. Wanneer de behoefte er is om te onderzoeken waar het vandaan komt en hoe het ontstaan is zal ik jou ondersteunen bij deze zoektocht. Mijn manier van aanpak is echt afdalen naar jouw onbewuste, terug naar de 'roots' van het probleem zodat er begrip/compassie kan komen en dat je het vanuit daar kan oplossen. Niets is zomaar, en bijna alles is te herleiden. Dat is iets waar ik echt in geloof en ook vanuit eigen ervaring en ervaring in de praktijk over kan spreken.

Ook heb ik nog een andere visie over spiritualiteit, ben je daar ook benieuwd naar na het lezen van de visie in mijn praktijk? Klik dan hier

0736609F-E74E-4811-A809-6981A3CD416F.jpeg

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Laat ik beginnen dat geen enkel doel/hulpvraag te gek is! Alles mag er zijn.

Je kunt bij mij terecht voor: 

 • chronische hyperventilatie

 • paniekaanvallen

 • dwangneurose

 • eetstoornissen

 • suïcidialiteit

 • verwerking van trauma

 • verwerking van een break-up

 • verslavingen

 • (onverklaarbare) angsten

 • depressie/burn-out

 • relatie therapie

 • spirituele coaching/begeleiding

Dit is niet het enige, waar je voor bij mij terecht kunt. Zo kun je ook bij mij terecht wanneer je slachtoffer bent geweest van:

 • Pesterijen

 • Fysieke/emotionele mishandeling

 • Seksueel (kind) misbruik

 • (Seksueel) grensoverschrijdend gedrag

Bij de intake wordt er altijd gekeken naar wat jij wilt bereiken, de hulpvraag waarmee je bij mij binnenkomt en naar jouw volledige verhaal. Vanuit hier wordt er gekeken naar wat je nodig hebt en wat jou zou kunnen helpen. 

Twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen of wil je een intake plannen voor de transformatie aan te gaan? Laat dan je gegevens achter in het formulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op! Klik hier voor het formulier