top of page
0736609F-E74E-4811-A809-6981A3CD416F.jpeg

Spiritualiteit

In mijn praktijk kun je ook terecht voor een spiritueel consult. Tijdens een spiritueel consult is het mogelijk voor een foto reading, een tarot reading of het contact met een overleden dierbare. 

Een tarot reading is slechts een weerspiegeling van dat wat vanuit jouw onderbewustzijn naar boven wilt komen. Het geeft richting en handvatten die jou weer een stukje verder kunnen begeleiden op jouw pad.

Tijdens het contact met een overleden dierbare maak ik contact met de energie van deze persoon. Het wordt wel eens ingezet bij de rouwverwerking, maar kan ook ingezet worden als je wilt weten hoe het met deze persoon gaat of wanneer je nog vragen hebt. 

Bij een foto lezing stem ik mij af op de energie van de persoon. Vanuit het afstemmen in het energieveld komt er informatie door en dit geef ik door. Meestal zet ik dit in bij baby'tjes en kinderen. Wanneer ze een jongere leeftijd hebben is het soms lastig om zich nog te kunnen uiten. Dit maakt het dan toegankelijk voor jou als ouder.

Wat is niet mogelijk tijdens een spiritueel consult?

  • Vragen over gezondheid en zwangerschap beantwoord ik niet. Ik ben paragnost en geen dokter/arts. 

  • Vragen over ex partners. Bijv. of ze al in een andere relatie zitten oid.

  • Invoelen op iemand zijn energie zonder zijn/haar toestemming of door andere beweegredenen.

Wanneer je merkt dat er onverklaarbare activiteit is in jouw huis, je slecht slaapt, je bekeken voelt oid is het handig om een huisreiniging te boeken. Bij de huisreiniging zit voorzorg, nazorg en het plaatsen van edelstenen na de reiniging. Wil je meer info over de huisreiniging of het verwijderen van zwarte magie? Neem dan even contact met mij op via het contact formulier op de homepage.

bottom of page