2F5E5980-94EF-4107-8274-2093AF4CA25D.jpeg

Spirituele coaching

In mijn praktijk geef ik niet alleen therapie, maar is er ook een mogelijkheid tot spirituele coaching. Tijdens de spirituele coaching gaan we tijdens de intake eerst kijken wat je wilt bereiken. Vanuit hier ga ik een 'plan' samenstellen om de sessies in te vullen. De een wilt leren werken met energie, de ander wilt leren om spiritualiteit meer in zijn/haar leven te brengen, en dan zijn er ook nog mensen die hun gaves verder willen ontwikkelen. Met gaves mag je denken aan helder zien, helder horen, helder ruiken, helder voelen. Geen een sessie is hetzelfde en ik begeleid jou bij het bereiken van het doel wat jij hebt. Bij spirituele coaching voel je ook zelf wanneer het klaar is. 

Tijdens de sessies werken we met oefeningen. Er mag op mij geoefend worden en soms zal ik vragen zelf een oefen persoon te regelen of dat ik iemand voor jou regel. Zo kun je ook voelen dat de energie van ieder individu weer anders is. Soms geef ik oefeningen door die ik zelf heb geleerd van mijn 'spiritual teachers' en vaak komen ze intuïtief tijden het consult zelf binnen. 

Weet dat ook binnen de spirituele coaching die ik geef geen enkel doel of vraag te gek is! Energie is er om mee te spelen en te ontdekken en als je door hebt hoe het werkt is het magisch. Wil jij een intake plannen voor spirituele coaching? Klik hier