85AEEEB4-AC86-4A27-8E1D-9EDA4B7D32E3.jpeg

Hypnotherapie

Binnen de hypnotherapie zijn er verschillende vormen. In het kort leg ik jou de vormen uit, waar ik zelf gebruik van maak: 

  • Regressie: terug in de tijd

  • Reïncarnatie: terug naar een vorig leven

Bij hypnotherapie ga je op reis naar jouw onbewuste of zelfs onderbewuste. Tijdens een consult wordt hier contact mee gemaakt. Als cliënt zul je merken doordat je contact maakt met je onbewuste of

onderbewuste de oplossing die voor jou werkt vanzelf naar boven komt. 

Voice Dialogue

'Stel je eens voor dat je in een bus zit. Het is jouw bus en jij zit achter het stuur. Onderweg kom je verschillende situaties tegen, en dan kan het zo zijn dat een ander deel van jou op jouw schoot springt en het overneemt. Ieder mens heeft minimaal 52 zelven en tijdens Voice Dialogue ga je dan ook met deze zelven (lees: jezelf) in gesprek. Op deze manier maak je kennis met de verschillende zelven die binnen in jou leven en dit is zeer verhelderend. Op deze manier kom je veel bewuster in het leven te staan. Voice Dialogue is ook een mooie therapievorm om je innerlijk kind te leren kennen. Het innerlijk kind draagt kracht en wijsheid om te overleven en het gekwetste kind draagt jouw innerlijke blokkades en beschermers die ontstaan zijn in het verleden. Door met deze zelven in gesprek te gaan wordt je er de baas over en springen ze dus niet op jouw schoot om het over te nemen. Ze weten dan dat jij het zelf kunt.

AF466E3E-779F-41FE-B22B-D03B394DEEEF.jpeg

Creatieve therapie 

Soms is het nodig om lekker creatief bezig te zijn. In tekeningen of schilderingen zitten vaak veel verborgen boodschappen vanuit jouw onbewuste. Wanneer je het lastig vind om jezelf te uiten zul je merken dat dit vaak met een tekening maken makkelijker gaat. Het is iets wat je mag ervaren en iets wat ik dan ook regelmatig inzet tijdens de therapie.

Plaatsankers

De plaatsankers waarmee ik werk zijn afkomstig uit de NLP. Alleen heb ik aan de plaatsankers die ik zelf gebruik een 'Myrthe touch' gegeven. Ik zet ze in bij het contact maken met jouw eigen kracht, of om contact te maken met het gevoel wat je wilt hebben als je klaar bent met therapie. Wanneer iets tastbaar wordt voor jezelf geeft dit motivatie om door te gaan, en persoonlijk vind ik daarvoor de ankers erg handig.

Visualisaties

De visualisaties waarmee ik werk zijn meestal laagdrempelig. Het is vaak even net die extra touch na een sessie om het nog eens waar te nemen hoe het voelt wanneer jij jouw doelen behaald hebt, of hoe het zou zijn wanneer jij zonder angst in die les auto kan zitten tijdens rijles. Ook zijn visualisaties goed om jouw energie te beschermen en je dus af te kunnen sluiten. Hiervoor gebruik ik ze ook in de praktijk.